+36309432822
goldbutor@goldbutor.hu

Egyedi egyéniség, otthon is.

Minőség, szakértelem, szeretet

Egyedi egyéniség, otthon is.

2020-ban talán már nem mondok újdonságot azzal kapcsolatban, hogy sokkal jobban törődünk olyan dolgokkal, amelyekkel a személyiségünket vagyunk hivatottak kifejezni. Egyre nagyobb hangsúlyt kap, hogy kitűnjünk a tömegből, másnak lássanak bennünket. Ezt a piacot használja ki nagyon jól a szépség- , és a divatipar. Ezek azonban, mind csak a felszínt sugallják, amit mások látnak belőlünk. Viszont, az önkifejezésnek egyéb módjai is vannak, amelyek inkább a saját kényelmünkre szolgálnak, illetve, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Hiszen sosem volt ennyivel fontosabb a lelki egészséggel törődni, mint az utóbbi években. Talán már nem olyan ördögtől való, kicsit magunkkal is foglalkozni, illetőleg azzal, hogy olyan helyen éljünk, ahol szeretünk is lenni, nem csak “legyen valami” alapon töltjük el a napjainkat.

Erre sok cég rájött, és nagyon gyorsan ellepték a piacot, a különböző “home decor” termékeket árusító boltok, és a tömeggyártású bútor üzletek. Ezek az éppen aktuális trendet követik, különböző árkategóriában, bár inkább ők, a gyorsan változó divat miatt, jellemzően közép árkategóriában árulják termékeiket, hiszen számításba veszik, hogy 1-2 éven belül úgyis cserére kerülnek a megvásárolt termékek.

forrás: Pinterest

Nagy lelkesedés övezi az utóbbi időben a DIY technikákat, amikor régi, használhatatlan bútorokat alakítanak át, hogy újra használható állapotba kerüljenek, vagy akár teljesen a semmiből hoznak létre egyszerűbb használati cikkeket, mint mondjuk a raklap kanapé. Ezekből nagyon ötletes, és valóban egyedi kincseket lehet a lakásba gyártani, nem beszélve a folyamat idejéről, ami minőségi időtöltés is lehet, akár családi programként is.

forrás: Pinterest

Illetve, van egy harmadik lehetőség is, amivel igazi álom otthont varázsolhatunk magunknak, a személyiségünkre szabva, ez pedig nem más, mint az egyedi bútorgyártás. Itt nem csak arról van szó, hogy küllemre akármilyen lehetőséget meg lehet valósítani, hanem az is fontos tényezője a dolognak, hogy a minőség erős tényező. Tehát egy egyedileg készített bútornál, nem 1-2 éves cserékre kell számolni, hanem 10-15 évet is kibír akár, hiszen olyan alapanyagokból van gyártva, amelyek az idő viszontagságainak is tökéletesen ellent áll. Illetve bármilyen belső építészeti differenciált is ki lehet vele küszöbölni, mivel méretre vannak gyártva ezek a termékek, tehát még véletlenül sem fordulhat elő, hogy mondjuk az áhított konyhabútor, pont túl nagy a helyiségbe.

Ezek természetesen kicsit magasabb árkategóriát képviselnek, viszont ezzel együtt értéket is, amit nem lehet akárhol megvásárolni. Az egyedi bútorgyártásnak izgalmas történetei is vannak, illetve nagyon-nagyon sok ötletet bele lehet vinni, amit itt a későbbiekben szeretnénk bemutatni. Az a célunk, hogy az emberek kicsit több ötletet kapjanak, illetve, megismerjék a háttértörténeteket is, mivel az érték pont erről szól, hogy van mögötte történet, emlék, vágy, cél. Ezért fontos vigyáznunk az értékeinkre és a lehető legtöbbet kihozni belőlük, mert a lelkünk darabját képviselik!