+36309432822
goldbutor@goldbutor.hu

Falpanel

Minőség, szakértelem, szeretet.

2 / 100 SEO Score

Az innováció, a fejlődés mindig is fontos volt a Gold Bútor számára.
A folyamatos gyártás mellett ezért mindig szánunk időt, energiát arra is, hogy új ismereteket sajátítsunk el, és ezeket új termékek megvalósításában kamatoztassuk.
Napjaink egyre népszerűbb “burkolóanyaga” a falpanel hazánkban leginkább csak különböző kő-fajtákból illetve PVC-ből készített verzióban elérhető.
Mi gondoltunk egyet, és nekiálltunk legyártani fából.  A képeken az első “nyers” darabok láthatóak, nevezhetjük őket prototípusnak. Ezek azonban olyan jól sikerültek, hogy rögtön lett is egy megrendelésünk, mellyel nem rég készültünk el, és nagyon örülünk, mert igazán jól sikerült! Illatos magyar dióból készült.
Szeretjük, mert: természetes, meleg, mutatós. A száradás során fellépő térfogatváltozás okozta vetemedések, kisebb görbülések, évgyűrűelcsúszások, és a károsítók okozta fahibák, repedések ebben az esetben mind nagyon pozitív tényezők, hisz ez adja falpanelünk különlegességét, egyediségét. Szinte minden darabján van egy kis látnivaló.
Arról nem is beszélve, hogy mint tudjuk: a fa remek hő-, és hang-, és elektromos szigetelő.
Megrendelőnk maximálisan elégedett, és mi ettől maximálisan boldogok vagyunk! Nagyon köszönjük a lehetőséget, és állunk elébe az újabb kihívásoknak! Ha tetszik, hívjatok bátran!