+36303852286
goldbutor@goldbutor.hu

LAKÓPARKOK, TÁRSASHÁZAK

Minőség, szakértelem, szeretet

A 20219-2020-as világjárvány és annak gazdasági hatásai cégünket is új kihívások elé állította: szolgáltatásainkkal, termékeinkkel addig főként magánszemély megrendelőket igyekeztünk elérni, ám a csökkenő kereslet arra késztetett minket, hogy kapcsolatokat építsünk ki új építésű lakóparkok, társasházak beruházóival, ingatlanfejlesztőivel, illetve olyan lakberendezőkkel is, akik hidat tudnak képezni köztünk, és leendő potenciális ügyfeleink között.

Áldozatos, kitartó munkánknak köszönhetően ma már büszkén jelenthetjük, hogy Budapesten több lakóparkkal is sikeres együttműködésben állunk, részükre az elvárt színvonalon és határidőre bútorokat tervezünk, gyártunk és építünk. Közülük a The Gardens Budapest Reitter Ferenc utca és a Tahi utca találkozásánál lévő társasházait valamint a Savoya Ház Törökverő úti komplexumát emelnénk ki. Ezekre a helyszínekre több, mint 200 bútort terveztünk és gyártottunk az elmúlt időszakban, főként konyhákat, fürdőszobabútorokat, előszobákat, gardróbokat.

Emellett sikeres együttműködésre léptünk több fővárosi lakberendezővel is, akik elsők között számíthatnak ránk , ha ügyfelüknek gyors, korrekt árajánlatra, valamint prémium minőségű, profi kivitelezésre van szüksége.

Bútorainkat készre szerelve, használatra kész állapotban adjuk át megrendelőinknek. Mindezek előtt az elképzelésekről méretezett és 3D terveket készítünk, díjmentesen árajánlatot adunk. Segítünk a háztartási gépek beszerzésében, és speciális igények megvalósításával kapcsolatban is örömmel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Amennyiben Ön Ingatlanfejlesztő, Ingatlanértékesítő vagy Lakberendező, és érdekes lehet számára egy jövedelmező, ugyanakkor baráti együttműködés, akkor várjuk megkeresését a Kapcsolat menüpontban részletezett elérhetőségeink egyikén!