+36303852286
goldbutor@goldbutor.hu

3D, fotorealisztikus látványtervek készítése

Minőség, szakértelem, szeretet

Munkafolyamatunk egyik nagyon fontos és értékes fázisa a 3 dimenziós látványterv elkészítése, mely ügyfelünket segíti abban, hogy ne vásároljon „zsákbamacskát”, hiszen még a gyártási fázis előtt fotórealisztikus képen láthatja leendő bútorzatát, annak elemeit, színét.

Kolléganőnk a már korábban megrajzolt skicc és alaprajz segítségével készíti el a látványtervet. A 3D látványterv elkészítése a bútor nagyságától és bonyolultságától függően több órát vagy akár napokat is igénybe vehet. Az elkészült látványterv alapján ügyfelünk eldöntheti, hogy a vágyott bútor megfelelő-e a praktikum vagy akár a színösszeállítás szempontjából. Amennyiben a helyszínnel összevetve módosítana az elképzelésein, azt ennél a fázisnál még megteheti. A látványterv jóváhagyása után történik ugyanis a szabásjegyzék összeállítása, melynek során a legyártandó bútorszerkezet alkatrészeinek végső méretkialakítása történik meg. Nade ez már munkafolyamatunk egy következő lépcsőfoka a 3D látványterv elfogadása és sikeres megállapodás után.

Kolléganőnk vállalja bútormegrendelésen kívüli látványtervek elkészítését is a részére megküldött skiccek alapján vagy esetegesen egy előzetes lakberendezési tanácsadást követően, melyről bővebben a https://goldbutor.hu/lakberendezes/ oldalon olvashat.

3D , fotórealisztikus látványterv csomagjaink

A Gold Bútornál megrendelt bútorzat esetén a látványtervezés tartalmazza

  • a helyszíni felmérést, tanácsadást,
  • a kézzel készített vázrajz (esetenként alaprajz) elkészítését
  • a 3D látványtervezést, és annak maximum 2 alkalommal történő módosítását

díjmentesen!

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben szerződéskötésre nem kerül sor, úgy cégünk a látványtervezés díját (időarányos mértékben) felszámolhatja.

3D látványterv e-mailes megkeresés esetén

  • ügyfél által megküldött vázrajz és alaprajz alapján
  • örömmel vesszük, ha ügyfelünk leírást is küld pontos elképzeléseiről, melyben megjelöli azt is, hogy milyen típusú és színű bútorlapból, milyen vasalatokkal, kiegészítőkkel képzelte el új bútorzatát, de mindezt telefonon is részletesen áttárgyaljuk ügyfelünkkel

Díja: a bútorzat nagyságától, bonyolultságától függően, bruttó 30.000 Ft – tól (a pontos díjat a tervezéssel várható munkaóráinak függvényében egyeztetjük ügyfelünkkel)

3D látványterv készítése helyszíni felmérést követően, valamely lakberendezési csomagunkkal összekötve

  • Lakberendezési csomagjainkat a https://goldbutor.hu/lakberendezes/ oldalon megtekintheti. A lakberendezési tanácsadás során egyezünk meg ügyfelünkkel a 3D látványterv elkészítéséről és annak díjáról.

 

A látványtervezés folyamata képekben:

Ügyfelünktől megkapjuk az alaprajzot, vagy egy általa rajzolt skiccet.

 

A helyszíni felmérés során egy szabadkezes vázrajzon szemléltetjük a bútorzat elemeit, elhelyezését.

A látványtervező programunkban is megszerkesztjük a vázrajzot.

A digitális vázrajz alapján elkészül a 2 dimenziós látványterv.

Végül a program 3D, fotórealisztikus látványtervet generál, melyen ügyfelünk szeme előtt már valósághű fotókon elevenedik meg leendő bútora:

 

 

 

 

Keresse bizalommal kolléganőnket az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

E-mail: goldbutor@goldbutor.hu

Vagy a Gold Bútonak küldött Messenger üzenetben:

https://www.facebook.com/goldbutor