+36303852286
goldbutor@goldbutor.hu

Munkafolyamatunk

Minőség, szakértelem, szeretet

Tisztelt meglévő és leendő Ügyfelünk!

A teljes körű tájékoztatás céljából az alábbiakban szeretnénk munkafolyamatunk főbb állomásait bemutatni Önnek:

1. Kapcsolatfelvétel

A megkeresést általában Ügyfelünk kezdeményezi telefonon, e-mailben, vagy Facebook oldalunkon küldött üzenetben. A legtöbb esetben vannak már konkrét elképzelések mind a felhasznált anyagok, mind a megmunkálás és a háztartási gépek tekintetében is.

2. Személyes találkozó a bemutatóteremben – anyagok, szerelvények megtekintése

Bemutatótermünkben személyesen megismerkedhet ügyintézőjével, aki megmutatja Önnek a lehetséges front, munkalap, szerelvény, fogantyú és konyhatechnikai eszköz változatokat. Bútorát egy szabadkezes vázlaton megtervezzük és előzetesen tájékozódhat a megrendelni kívánt bútor költségeiről.

3. Helyszíni felmérés

Egy megbeszélt időpontban a beépítendő bútor helyszínén felkeressük Önt és konkretizáljuk elképzelését, igényeit. Amennyiben szükséges, hasznos és praktikus megoldásokat ajánlunk szakmai tapasztalataink alapján. Megbeszélésünk fontos része az előzetes anyagválasztás és a megvalósíthatóság folyamatának ismertetése. Ezután következhet az adott helység pontos felmérése, mely szükséges a 3 dimenziós látványterv és a pontos költségvetés elkészítéséhez.

 

4. A tervezés

A pontos felmérés és a megbeszéltek alapján bútortervezőnk készíti el a bútor előzetes látványtervét. 3 dimenzióban felépíti az adott helységet, a virtuális térben modellezi a falakat a nyílászárókat és minden olyan adottságot, amely befolyásolja a bútor elhelyezését. Ezután következhet a bútor megtervezése és elhelyezése a már meglévő térben. A 3 dimenziós látványterv segítségével pontos képet kaphatunk elképzelésünkről és már a tervezési fázisban elkerülhetjük az esetleges hibákat.
A tervezés utolsó szakaszában kollégánk beállítja a bútorzat színét is az előzetesen kiválasztott anyagok mintái alapján. A kész látványterv már fotorealisztikus képet ad, melyen Ügyfelünk szeme előtt szinte megelevenedik jövőbeni bútora.
Ebben a fázisban újabb megbeszélést tartunk, ahol megbeszéljük az esetleges változtatásokat. Az itt megbeszélt módosítások után alakul ki bútorunk végleges képe. Az elfogadott terv méretei alapján elkészítjük a pontos költségvetést.

5. Költségvetés

Az elfogadott látványterv alapján elkészül pontos költségvetés, mely tartalmazza az építendő bútor összes alkatrészét darabszámát és azok egységárát. Összesítve tartalmazza a bútor árát, az anyagköltséget és munkadíjat. További észrevételek esetén az árkorrekcióra még ekkor is van lehetőség.

6. Szerződéskötés

A szerződésben rögzítjük a kiválasztott anyagokat, a kivitelezés módját, a fizetés módját, a szállítást valamint a gyártási határidőket. Fontos tudni szerződésünk alábbi jogi kiegészítését:
„A felek kijelentik, hogy a megrendelt termék(ek) a végösszeg teljes kiegyenlítéséig a Gold Company Group Kft. tulajdonát képezik. A terven történő esetleges változtatás a megállapodásban meghatározott összeget, a bútorzat gyártási és készre szerelési idejét módosítja.”

 

7. Kivitelezés

Az elkészült tervek alapján rögtön elindítjuk az anyagbeszerzést, hogy asztalos szakembereink mielőbb hozzáfoghassanak a munkához.
Egyedi bútorát az árajánlatban vállalt határidőre elkészítjük. Amennyiben a vállalt feladaton idő közben változtatni kell, úgy ez a határidő módosulhat.
A gyártási folyamat az alábbi eljárásrendben történik:
a. alapanyagok méretre szabása, élzárás, esetenként marás
b. bútorszerkezet teljes összeépítése
c. ellenőrzés (minőség ellenőrzése, kiegészítők hiánytalansága)
d. felkészítés a kiszállításra – helyszíni beépítésre

8. Kész állapot

Bútorát készre szereljük, az anyag, valamint az összeépítés minőségét egyaránt ellenőrizzük, ezután időpontot egyeztetünk Ügyfelünkkel a helyszínre szállítás és készre szerelés tekintetében. Fontos tudni, hogy ez a munka több órát, de akár egy napot is igénybe vehet, ezért Ügyfelünknek mindenképpen úgy kell készülnie, hogy ezen a napon rendelkezésünkre álljon.
A szállítás általában korpuszra szerelt állapotban történik, nagyobb bútorok esetében lapra szerelt állapot sem ritka. A bútort a helyszínen újraépítjük, gondosan odafigyelve az elemek és a környezet épségére és tisztaságára.

9. Kiszállítás, beszerelés

A szállítás általában korpuszra szerelt állapotban történik, nagyobb bútorok esetében lapra szerelt állapot sem ritka. A bútort a helyszínen újraépítjük, gondosan odafigyelve az elemek és a környezet épségére és tisztaságára.
Munkatársunk a bútorzatot, a garanciajegyeket, használati és karbantartási útmutatókat átadja Ügyfelünknek.

10. Utókövetés, garanciális időszak

A bútorzat elkészülte és beszerelése után is készségesen állunk Ügyfeleink részére az esetlegesen felmerülő további kérdésekkel, kérésekkel kapcsolatban.
Amennyiben az első napokban valamilyen rendellenességet tapasztal, és jelzi azt felénk, akkor munkatársunk kimegy Önhöz, és elvégzi a szükséges korrekciókat.
A garanciális időszakban, de akár azon túl is, bármilyen gond vagy kérdés esetén hívhat minket, és készséggel segítünk azokat megoldani.

Őszintén reméljük, hogy a fenti információkkal sikerült segíteni Önnek abban, hogy bútora kiválasztásakor az igényeinek, pénztárcájának, de legfőképpen használati szokásainak legmegfelelőbb döntést hozza, és így az abban végzett házimunka inkább öröm legyen, mint terhelő kötelesség.

Kérjük tekintse meg képes bemutatkozó anyagunkat is, töltse le az alábbi prezentációt: <KATTINTSON IDE>