+36303852286
goldbutor@goldbutor.hu

Lakberendezés

Minőség, szakértelem, szeretet

Ki ne szeretné, hogy otthona mindig rendezett, és könnyen tisztán tartható legyen? Nagyon fontos szempont az is, hogy praktikusan legyártott és esztétikusan elrendezett bútorai maximálisan kényelmessé és élhetővé tegyék lakásunkat. Egy lakberendező segítségével mindez a legkisebb térben is maximálisan megvalósítható! Kolléganőnk készséggel áll rendelkezésére bármilyen lakberendezési kérdésben.

Lakberendezési csomagjaink

Lakberendezési tanácsadás

Kolléganőnk helyszíni felmérés során elmondja a szakmai véleményét illetve válaszokat ad a lakberendezéssel kapcsolatos kérdésekre, meglévő bútorzat esetében segít dönteni azok praktikus elhelyezésében, új bútorok vásárlásakor segít színekkel, anyagokkal kapcsolatban, egyedi bútorok kapcsán megtervezi azokat, árajánlatot ad a legyártásukkal kapcsolatban.

  • Meglévő bútorok átrendezése, részletes lakberendezés nélkül (akár e-mailben megküldött alaprajz alapján, egyszerű, színezetlen szabadkezes látványtervekkel)

Díja: 3.500 Ft + áfa / berendezett négyzetméter

  • Új alaprajzi elrendezés új, már kiválasztott bútorokkal, részletes lakberendezés nélkül (akár e-mailben megküldött alaprajz alapján, egyszerű, színezetlen szabadkezes látványtervekkel)

Díja: 3.500 Ft + áfa / berendezett négyzetméter

  • Teljes lakberendezés (helyszíni kiszállással, személyes felméréssel, szabadkezes és 3D látványtervekkel)

Díja: az első óra 15.000 Ft + áfa, majd minden megkezdett negyed óra további 3.000 Ft + áfa

  • Otthonok értéknövelő tanácsadása– ha eladnád vagy kiadnád otthonodat. Ezzel a szolgáltatással vonzóbbá teheted otthonodat az érdeklődők számára.

Egyedi bútorok tervezése, gyártása

Természetesen nagyon szívesen segítünk, ha ügyfelünk egyedi gyártású bútorokban gondolkozik, sőt! Elég gyakran javasoljuk is ezt a megoldást, hiszen a megfelelő helykihasználtság „méretre szabott” bútorokkal maximálisan jól megoldható. Egyedi bútorok gyártását szoktuk javasolni mindazoknak is, akik nem tudják hogyan kezdjenek hozzá például konyhájuk jó elemkiosztásához, beépített szekrényeik belső kialakításához vagy egy nappali esztétikus elrendezéséhez. Kolléganőnk meglévő asztalosipari hátterének és kapcsolatrendszerének segítségével egészen biztosan a legjobb ajánlatot fogja adni egyedi bútorok legyártására.

Otthonok értékegyeztető, értékmeghatározó és értéknövelő tanácsadása

Ha ügyfelünk ingatlanjának eladásán vagy bérbe adásán gondolkozik, akkor ezzel a szolgáltatásunkkal az ingatlant vonzóbbá teheti. Kolléganőnk egy helyszíni felmérés után lakberendezési tanácsot ad, és a fenti csomagok egyikével elősegíti az értékesítést, bérbeadást. A Gold divízió másik tagja, a Gold Ing Ingatlaniroda kollégái pedig készséggel segítenek az értékesítésben is! Elérhetőségeik: https://gold-ing.hu/munkatarsaink/

 

Keresse bizalommal kolléganőnket az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

Pásztor Bojána

Tel.: +36 30 605 1508

E-mail: goldbutor@goldbutor.hu

Vagy a Gold Bútonak küldött Messenger üzenetben:

https://www.facebook.com/goldbutor