+36303852286
goldbutor@goldbutor.hu

Otthonfelújítási támogatás 2021

Minőség, szakértelem, szeretet

A Kormány a gyermeket nevelő családok részére, lakáscélú felújításokra vissza nem térítendő állami támogatást nyújt.
A támogatás összege beépített bútorokra valamint beépített háztartási eszközökre is fordítható. A Gold Bútor utánajárt a lehetőségeknek és ebben a témakörben is szakértelemmel és készséggel áll ügyfelei rendelkezésére.
A tervezés, a gyártás és a beépítés a mi feladatunk, a támogatás igény mellé csatolandó dokumentumokat az aktuális előírásoknak megfelelő formában ügyfelünk rendelkezésére bocsátjuk.
Korrekt szerződéssel, egyeztetett határidőre, jogcímrészletezett számlával dolgozunk!
Keressen minket bizalommal, ossza meg velünk terveit, mi válaszként megküldjük mindezt lerajzolva egy árajánlat kíséretében. Ha megfelelő az ajánlatunk, akkor 3 Dimenziós terven is ügyfelünk elé tárjuk a várható látványt, mindeközben megbeszéljük, milyen háztartási gépekre lenne szükség. Szerződéskötés után hozzáfogunk a gyártáshoz, a kiválasztott háztartási gépek megrendeléséről, leszállításáról is gondoskodunk. 4-8 hetes gyártási határidővel dolgozunk. A kész bútorzatot, a beépített háztartási gépekkel házhoz szállítjuk, használatra készre szereljük.
A támogatási igényhez csatolandó dokumentumokat: a „vállalkozási szerződést az 518/2020. (XI. 25.) Korm. rendelet szerinti otthonfelújítási támogatás igénybevételéhez”, illetve a jogcímrészletezett számlát az ügymenet folyamán ügyfelünk rendelkezésére bocsátjuk.
Ezután ügyfelünknek a kitöltött kérelmet a csatolandó mellékletekkel elektronikus úton ügyfélkapus bejelentkezést követően a SZÜF felületén kell benyújtani, vagy megküldeni a Magyar Államkincstár részére.
A kérelemről és az ügyintézésről bővebben a MÁK oldalán találhatóak információk: http://www.allamkincstar.gov.hu/…/otthonfelujitasi…
Bútoros elképzeléseivel kapcsolatban pedig keressen minket bizalommal a 06 30 9 432 822-es telefonszámon, vagy a goldbutor@goldbutor.hu – n.