+36303852286
goldbutor@goldbutor.hu

Az elegancia és a természetesség találkozása a fürdőszobában

Minőség, szakértelem, szeretet

Az elegancia és a természetesség találkozása a fürdőszobában

Elérkeztünk cikksorozatunk harmadik részéhez, amelyben a kis fürdőszobáról fogunk mesélni nagyon sokat!

Itt is fontos szempont volt, hogy a funkció és a stílus harmonikus egyensúlyát megteremtsük, alkalmazkodva a lakás többi pontjának megjelenéséhez.

Az elmúlt évtizedekben számos újítás és trend jelent meg a fürdőszobai design terén, és nagyon gyakori lett a különböző stílusok és megjelenések kombinálása. Mi is erre törekedtünk.

A márvány mindig is az elegancia és a luxus szimbóluma volt. A márvány színű csempe felhasználása a modern fürdőszobákban igazán kifinomult és exkluzív atmoszférát teremt. A márvány textúrája és színei változatosak lehetnek, így bőven van lehetőségünk egyedi kialakításokra. A hideg, fehér márvány könnyedén kombinálható más anyagokkal és színekkel, míg a melegebb árnyalatok barátságosabb légkört teremtenek.

A fa megjelenésű csempe egy másik elterjedt trend a modern fürdőszobák tervezésében. A fa textúrája és meleg színe hozzájárul az otthonos és természetes megjelenéshez. Az ilyen csempe előnye, hogy tartós és könnyen karbantartható, ellentétben az igazi fával, amely nedvesség hatására károsodhat. A fa hatású csempe lehetővé teszi a fa megjelenésének és tapintásának reprodukálását, így egy meghitt és természetközeli fürdőszobai környezetet hozhatunk létre. Az ilyen csempe jól illeszkedik a természetes anyagokkal, például kővel vagy növényekkel kombinálva, hogy még inkább fokozza a természetes érzetet.

Az egyre népszerűbb trendek közé tartozik a zúzmó élő fal használata a modern fürdőszobákban. A zúzmó egy kis növény, amely a falakra növekedhet, és egyedi és lenyűgöző látványt nyújt. A zúzmó élő fal számos előnnyel jár, többek között a hangelnyelés és a levegő tisztítása. Emellett természetes megjelenése frissességet és természetközeli érzetet kölcsönöz a fürdőszobának. A zúzmó könnyen kezelhető és nem igényel sok karbantartást. Fontos azonban megemlíteni, hogy a zúzmó élő falhoz megfelelő világításra és páratartalomra van szükség a megfelelő növekedéshez.

Ennek a fürdőszobának a kialakítása során a márvány színű csempe, a fa hatású csempe és a zúzmó élő fal mind lehetőséget nyújtottak arra, hogy egyedi és stílusos környezetet teremtsünk. A stílus mellett arra is igyekeztünk figyelni, hogy minden funkció kényelmesen elférjen, így a mellékhelyiség és zuhanyzó mellett fürdőszobaszekrényre épített mosdókagyló, és mosó-szárító sarok is helyt kapott. A teljes helykihasználást a tolóajtó segíti.

Az előtte-utána fotók most sem maradhatnak el: